Voortenten Specialist "De Voortgang"

Eurekaweg 10  -  2991 ZB  Barendrecht  -  Telefoon:  0180-628481

E-mail:  info@devoortgang.nl  -  Internet:  www.devoortgang.nl

Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting    Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting

Home

Producten De Voortgang

Voordelige voortenten

Aanbiedingen voortenten

Diepe seizoenvoortenten

Uitbouwen voortenten

Deeltenten

Lichtgewicht deeltenten

Wintertenten

Bustenten en -luifels

Campertenten

Opberg- en toilettenten

Kip voortenten/luifels

T@B en Adria Action

Speciale voort. en luifels

Luifels en zonneluifels

Voorzonluifels

Wintervaste voortenten

MTH-Zeltbau wintervast

Accessoires

Omloopmaat voortent

Beschermdaken

Truma - Dometic Airco's

Caravanbanden

Nieuws en diversen

Voortent opzetten

Windschermen

Sanibroyeur

Verzekeringen

Nuttige informatie

Route naar De Voortgang

Leveranciers/Linken

Info fomulier

Openingstijden

Contact

 

 

VOORTENTEN SPECIALIST

DE VOORTGANG

EUREKAWEG 10

2991 ZB BARENDRECHT

Route naar De Voortgang

 

Telefoon: 0180-628481

 

 

Telefoon:  0180-628481

KvK R'dam:    54094887

 

 

  

 

 

Laatst bijgewerkt op:

19-02-2022

 

 

 

Wintervaste voortenten

(zie ook de volgende bladzijde MTH-Zeltbau wintervaste voortenten en beschermdaken)

 

Prijzen "De Voortgang" op aanvraag:

 

-   Worden er bij de afgebeelde voortenten of andere artikelen geen prijzen vermeld of alleen advies verkoopprijzen, informeer dan naar de scherpe "De Voortgang" prijzen.

 

-       Elders een aanbieding gekregen/gezien informeer ook dan naar de prijzen "De Voortgang".

 

 

MTH-Zeltbau type Bayern zie volgende bladzijde

 

Op deze bladzijde gaan we wat dieper in op deel- c.q. voortenten, die geschikt zijn om een heel jaar te laten staan. Deze zogenaamde vier seizoenen tenten onderscheiden zich veelal door een stevige constructie en een extra dikke kwaliteit tentdoek. De meest gebruikte tenten voor zowel zomer als winter gebruik en vooral voor toepassing in wintersport gebieden worden vervaardigd met een frame van het stabiele vierkante aluminium (40 x 40 mm.) of het verlijmde houten profiel (60 x 60 mm.). Tenten vervaardigd met een dergelijk frame staan altijd op zichzelf, dus de caravan of camper kan zonder de tent te demonteren worden weggereden. Voorts is er een achterwand in dit soort tenten aangebracht, die dicht geritst kan worden als u de caravan of camper verwijderd. De ruimte tussen de caravan en tent wordt afgesloten middels een kussen of luchtslang. Aan het dak bevindt zich  een strook die over het dak van de caravan gaat, die de ruimte tussen de tent en de caravan afsluit. Het doek van dergelijke tenten wordt met pezen in het profiel van het frame vastgezet. Voorts kunt u meestal vaste ramen of deuren als optie er bij bestellen. Vrijwel alle wensen zijn met dergelijke deeltenten te verwezenlijken. Bij voortenten, die met een 28 mm. stalen buizenframe worden geleverd, adviseren we een 32 mm. stalen frame te nemen met een wanddikte van 1,5 mm.

 

Onderstaand een greep uit een aantal wintervaste voortenten. Voor nadere bijzonderheden raadpleeg "De Voortgang". Wanneer u op de miniatuur foto klikt, dan verschijnt de tent in een vergrote vorm.

 

Prijzen "De Voortgang" op aanvraag

 

 

DWT Atelier Chalet elke gewenste maat tussen 240 en 350 diep en 9 kleuren.

Deze voortent is te bezichtigen bij "De Voortgang"

De indeling van deze voortent kunt u zelf samenstellen

Atelier Chalet met rondlopende petluifel type Atlantik

 

Atelier Chalet met alleen een petluifel type Chili

 

 

Atelier Chalet met een "De Voortgang" luifel

 

Het dak en de wanden van de DWT Atelier Chalet  Atlantik, Kondor, Rubin en Onyx zijn allen vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoat polyester tussen de 480 en 550 g/m2. Voorts zijn er de DWT Atelier Chalet Granit en Silber, deze voortenten hebben een dak van aan beide zijden gecoat polyester eveneens tussen de 480 en 550 g/m2, doch de zijwanden zijn vervaardigd van hoogwaardig Leacryl 300 g/m2. De voorwanden kunt u bestellen in diverse variaties, al dan niet tegen een geringe meerprijs. Bijvoorbeeld een wand bestaande uit drie afzonderlijke ramen en een oprolbare deur of een ronde boogdeur. U kunt de deur op iedere gewenste positie plaatsen. De beide zijwanden kunt u eveneens samenstellen zoals u dat wenst te weten: een tweede groot ventilatieraam die het raam en de deur in de zijwand vervangt of het grote ventilatieraam vervangen door een tweede deur- en ventilatiesegment. Daar deze voortent op bestelling voor u wordt gemaakt zijn er eventueel nog andere persoonlijke veranderingen op verzoek aan te brengen. In de voorwand is in plaats van de deur een extra raamelement mogelijk en in plaats van een standaard deur kunt u deze desgewenst laten vervangen door een rondboogdeur. Voorts kunt u een standaard raam laten vervangen door een panoramaraam of een panoramaraam met gaas. Verder kunt u het dak van deze tenten verkrijgen met alleen een petluifel aan de voorzijde of een rondomlopende petluifel van 30 cm. Ook zit er standaard bij deze tenten een binnenhemel met bedrukte stof. Voorts is deze tent uitgerust met diverse horizontale en verticale tunnelzomen met klittenband. Aan de voorzijde en de zijkanten zijn alle ramen afsluitbaar met raamflappen. De modellen 240 tot 300 cm.  zijn standaard uitgerust met een stalen 28 mm. frame en de modellen tussen de 300 en 350 cm. zijn standaard uitgerust met een 32 mm. stalen frame. Het verdient echter aanbeveling, als u de voortent ook 's winters laat staan, om bij de modellen 240 tot 300 cm. het zware 32 mm. frame te bestellen. Vanaf maat 11 krijgt u standaard twee extra dakliggers en vanaf maat 13 twee extra staanders. Maat 18 - 20 is standaard voorzien van 7 dakliggers, allen met klittenband hoezen en maat 21 en 22 heeft standaard 7 dakliggers en 7 staanders. Een prima tent, die u geheel volgens u eigen wensen kunt samenstellen, ook voor de wintermaanden.

 

Nieuw: DWT-Zelte type Paradies III 240/280

 4-seizoenen tent

 

 

 

De DWT Paradies 240 en 300 zijn vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoat polyester tussen de 480 en 550 g/m2. De voorwanden bestaat uit 2 delen en zijn uitneembaar en hebben een veranda mogelijkheid. De deur is links van de midden of uiterst rechts te plaatsen. In beide zijdelen zit een afsluitbaar ventilatieraam, hetgeen wordt afgedekt met helder folie. De deur kan links van de midden worden geplaatst of geheel rechts. Deze voortent is standaard voorzien van horizontale en verticale  tunnelzomen met klittenband bevestiging. De tent heeft een enkele slikrand die naar binnen of naar buiten gebruikt kan worden.  Aan de voorzijde en in de zijwanden zitten standaard afsluitbare raammarkiezen. Deze voortent is tevens voorzien van een  set geïntegreerde gespen voor het bevestigen van een stormband. Adviesprijzen voor       maat 12 (881-910)  240 cm. diep € 1575,-- , 280 cm. diep € 1740,--.

 

DWT Tango 240/300

 

De DWT Tango 240/300 zijn beide vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoat polyester tussen de 480 en 550 g/m2. De beide voorwanden bestaan uit drie ramen en één oprolbare deur. U kunt de deur op alle posities in de voorwand plaatsen. De beide zijramen in de 240 zijn voorzien van gaas-/folieramen afsluitbaar met folieflap en raamflappen. De 300 uitvoering heeft in de zijwanden nog een extra afsluitbaar ventilatieraam. Voorts is deze tent uitgerust met diverse horizontale en verticale tunnelzomen met klittenband afsluiting en een klittenband aansluiting bij de middelste dakligger. Aan de voorzijde en in de zijwanden zijn alle ramen afsluitbaar met raamflappen. De Tango 240 en 300 zijn standaard uitgerust met een stalen 28 mm. frame. Het verdient echter aanbeveling, als u de voortent ook 's winters laat staan, om het zware 32 mm. frame te bestellen. Vanaf maat 11 krijgt u standaard twee extra dakliggers en vanaf maat 13 twee extra staanders. Een prima tent ook voor de wintermaanden.

 

Nieuw: DWT Ambassador II 240 en 300 cm diep.

De DWT Ambassador is vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoat polyester. De voorwanden bestaan uit drie ramen en één deur, waardoor er veel licht in uw voortent wordt toegelaten. U kunt de deur  plaatsen op iedere gewenste plaats in de voorwand. Optioneel is er een erker aan te plaatsen. Elk Ventilatieraam heeft een folieflap met verticale ritsen en een horizontale rits om tocht te voorkomen. Ventilatieramen in de zijwand die tijdens een regenbui geopend kunnen blijven zonder dat het in uw voortent inregent dmv een Kapflap. Één zijwand heeft een deur en folieraam die in zijn geheel is uit te wisselen met de andere zijwand. Voorts is deze tenten uitgerust met diverse horizontale tunnelzomen onder de ramen en  met verticale tunnelzomen met klittenband afsluiting en een klittenband aansluiting bij de middelste dakligger. Alle ramen zijn afsluitbaar met raamflappen. Standaard geleverd met een stalen 28 mm. frame. Het verdient echter aanbeveling, als u de voortenten ook 's winters laat staan, om het zwaardere 32 mm. stalen frame te bestellen. Bij de Ambassador krijgt u standaard vanaf maat 11 twee extra dakliggers (vanaf maat 18 vier extra dakliggers) en vanaf maat 13 twee extra staanders. Leverbaar tot maat 20 (1121-1150). Top tent ook voor de wintermaande

 

DWT-Zelte type Prinz II goedkoop alternatief

 

DWT-Zelte type Polo goedkoop alternatief

 

Nieuw: DWT-Zelte type Carat 4-seizoenen tent

  met rondlopende petluifel 

Diepte 240/280

De DWT Prinz II, de Polo en de Carat 240 en 280 zijn allen vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoat polyester. De voorwanden bestaan uit drie ramen en één deur, waardoor er veel licht in uw voortent wordt toegelaten. U kunt de deur links van het midden plaatsen of bij de Carat op iedere gewenste plaats in de voorwand. In al deze tenten is voldoende ventilatie mogelijk. Voor de Polo en de Carat bestaat de mogelijkheid om er een erker aan te plaatsen. Behalve de Polo zijn deze tenten uitgerust met diverse horizontale tunnelzomen onder de ramen en de Carat tevens met verticale tunnelzomen met klittenband afsluiting en een klittenband aansluiting bij de middelste dakligger. Aan de voorzijde en in de zijwanden zijn alle ramen van de Carat afsluitbaar met raamflappen. De Prinz II en de Polo zijn standaard uitgerust met een stalen 25 mm. frame en de Carat met een stalen 28 mm. frame. Het verdient echter aanbeveling, als u de voortenten ook 's winters laat staan, om het zwaardere 28 mm. of 32 mm. stalen frame te bestellen. De Prinz II en de Polo zijn standaard uitgerust met drie dakliggers en 3 staanders. Het verdient echter aanbeveling om vanaf maat 11 twee extra dakliggers te bestellen en vanaf maat 13 tevens twee extra staanders. Bij de Carat krijgt u standaard vanaf maat 11 twee extra dakliggers en vanaf maat 13 twee extra staanders. Prima tenten ook voor de wintermaanden.

 

 

DWT deeltent type Juwel III 4-seizoenen tent

 

Voor in het midden of links c.q. rechts ingetrokken

 

Diepte 240

  Links ingetrokken | In midden caravan | Rechts ingetrokken

Deeltent die ook geleverd kan worden met aan één zijde door de rail getrokken. Keuze uit links of rechts. Ook leverbaar als deeltent. Dak en wanden dubbelzijdig gecoat polyester. Frame 25 x 1 mm. staal inclusief aandrukstangen en petluifel versterking. Tegen meerprijs verkrijgbaar met een 32 mm. stalen frame. Aan beide zijden een afsluitbaar ventilatieraam. De voorwand en de zijwanden zijn geheel uitneembaar en veranda aan voorzijde mogelijk. De voor- en zijramen voorzien van vensterflappen. Tevens is de tent voorzien van aangenaaide schuimrubberstroken voor betere afdichting aan de caravan.  Kompleet met aandrukstokken. De Juwel is in 6 maten vanaf 300 x 240 cm. t/m 490 x 240 cm. / hoogte tussen 235 t/m 250 cm. Als extra kunt u een zwaarder frame bestellen, een binnenhemel, een verandadak en een stormband set (gespen zitten reeds aan de voortent. Adviesprijs voor de kleinste maat € 1565,-- en grootste maat € 2005,--.

 

DWT wintervaste deeltent type Favorit III

Deze deeltent staat op zichzelf

Diepte standaard 250 cm. te vergroten tot 300 cm.

U kunt de caravan achter de tent vandaan rijden

De DWT voortent type Favorit III is vervaardigd van een aan beide zijden gecoate Trevira polyester van rond de 500 gram/m2. Deze deeltent is verkrijgbaar in de standaard maten 440x250 cm., 480x250 cm., 520x250 cm. en 560x250 cm. De diepte is tegen meerprijs verkrijgbaar tot 300 cm. en de breedte is tegen meerprijs in iedere gewenste maat verkrijgbaar tussen 440 cm. en 560 cm. In de voorwand en beide zijwanden zitten diverse klittenband hoezen, die om de framestangen kunnen worden bevestigd. Deze tent is standaard uitgerust met een 32 x 1,5 mm. dik stalen frame en de petluifel is eveneens standaard van frameversterking voorzien. De deur in de voorwand kan op alle vier de posities worden geplaatst. Met andere woorden alle segmenten in de voorwand zijn onderling verwisselbaar. Voorts zit er standaard in de voorwand één panoramavenster plus. Dit houdt in dat het folie van dit raam kan worden opengeritst en het vliegenhor kan worden dichtgeritst of andersom. In de zijwanden zit een groot ventilatieraam, hetgeen afsluitbaar is met helder folie. Boven deze ramen is nog een extra afsluitbaar ontluchtingsrooster aangebracht. De zijwanden zijn onderling verwisselbaar, zodat de deur aan de caravanzijde kan worden geplaatst of bij de voorwand van de tent. De achterwand is in twee delen te openen. De aandrukkussens (tegen meerprijs verkrijgbaar) kunnen aan de deeltent worden geritst en zijn verplaatsbaar. Deze deeltent is voorzien van vier gespen onder de petluifel in de zijwanden voor de bevestiging van stormbanden, die tegen meerprijs verkrijgbaar zijn. Voorts is deze deeltent standaard voorzien van raamflappen. Kortom een supertent voor hen die er in de zomer alleen met de caravan op uit willen trekken en na deze vakantie weer op eenvoudige wijze de tent aan de caravan willen koppelen. Deze tent is simpel schoon te maken en bedoeld om zomer en winter te blijven staan. Advies verkoopprijzen vanaf € 3435,--.

 

 

Walker Concept 240/280 4-seizoenen tent

De Walker Concept is er in een diepte van 240 of 280 . Dakliggers 28mm staal, overig frame 25 mm staal.Dak en wanden van hoogwaardig dubbelzijdig gecoate PVC. Dak kwaliteit 525 gr/m2 en wanden/luiken 250 gr/m2. Alle delen zijn uitneembaar en hebben een veranda mogelijkheid. In beide zijdelen zit een afsluitbaar ventilatieraam, hetgeen wordt afgedekt met helder folie. De deur kan links van de midden worden geplaatst of geheel rechts. Aan de voorzijde en in de zijwanden zitten standaard afsluitbare raammarkiezen. Deze voortent is tevens voorzien van een set geïntegreerde gespen voor het bevestigen van een stormband set. Door de maatwerkservice zijn er ook tussenmaten

 

Zeer goede prijs/prestatie Inaca Galileo 250/270

 

 

De Inaca Galileo is er in een diepte van 250 en 270cm. Prenox versterkt frame 25mm en hoogwaardige PVC. Dak 510gr. Deur uiterst links of rechts van de midden. Zeer goede pasform en voorzien van ventilatie in de nok en beide zijwanden. Uitstekende prijs kwaliteit. Aanbiedingsprijzen diepte 250cm vanaf € 1149,- (maat 725)  en €1209,- voor 270cm diep.

 

Top aanbieding: Inaca  Fusion 250/300

 

De Inaca Fusion is er in een diepte van 250 en 300cm. Prenox versterkt frame 25mm en hoogwaardige PVC. Dak 510gr. Deur links of rechts of aan beide  zijde van het midden. Deur is zijwaarts oprolbaar. Zeer goede pasform en voorzien van ventilatie in de nok en beide zijwanden. Alle ramen afsluitbaar met flap. Uitstekende prijs kwaliteit. Aanbiedingsprijzen diepte 250cm vanaf € 1139,- (maat 725)  en €1379,- voor 300cm diep.

 

 

 

Brand Forum links of rechts intrekbaar

 

                                                Rechts ingetrokken                 Links ingetrokken

De Brand Forum links of rechts ingetrokken deeltent is een vier seizoenen tent, die aan de linker of rechterzijde gedeeltelijk in de rail van uw caravan wordt getrokken en vervolgens aan de andere zijde recht naar beneden slechts een deel van uw caravan bedekt. Het dak van deze tent is gemaakt van een dubbelzijdig gecoate polyester en de wanden van een sterke Ten Cate All Season stof. Deze tent wordt standaard voorzien van een 28 mm. stalen frame. De deur kan met alle elementen in zowel de voor- als zijwanden gewisseld worden. Aan zowel de linker als de rechterzijde kan een zonneluifel van 160 cm. breed worden bevestigd. Er zijn 9 soorten tenten te bestellen te weten links ingetrokken (aan de achterzijde van de caravan) in alle 6 maten zoals aangegeven bij bovenstaande tekeningen en rechts ingetrokken (aan de disselzijde) in de maten 430 - 455 - 480 cm. breed. Voor alle ramen zitten blinderings vensters. Voor verdere bijzonderheden zie de bladzijde wintertenten.

Brand Palazzo 240/280/300

 

 

De nieuwe Palazzo 240, 280 en 300 heeft een dak en beide zijwanden vervaardigd van een dubbelzijdig gecoate polyester (PVC), waardoor deze voortenten beter geschikt zijn om als 4-seizoenen tent te worden gebruikt. Al de voortenten hebben aan de voorzijde vier verwisselbare frontelementen in de maten 9 t/m 15 (omlooplengte 850 t/m 1075) en acht verwisselbare frontelementen in de maten 16 t/m GX (omlooplengte 1076 t/m ....). De grijs/antraciet voortenten zijn standaard respectievelijk 240, 280 en 300 cm. diep. De zijwanden zijn voorzien van elk 2 verwisselbare delen. Twee vensters met folie en twee met een afsluitbaar ventilatieraam. Tevens een vast ventilatieraam met uitzetbare raamflap waardoor u kunt ventileren als het regent. De deur aan de voorzijde is oprolbaar en tegen meerprijs te verkrijgen met een staldeureffect. Alle ramen van deze voortenten kunnen d.m.v. blinderingvensters worden afgesloten. Voorts is deze voortent standaard uitgerust met een 28 mm. x 1 mm. stalen frame met PowerGrip. Het is echter aan te bevelen om, als u deze tent ook 's winters laat staan, het frame te vervangen door een stalen 32 x 1,5 mm. frame. Tot en met maat 9 is deze voortent voorzien van 3 staanders en 3 dakliggers, vanaf maat 10 met elk 5. Bij de grotere maten is het echter aan te raden om een paar extra staanders en liggers te monteren. Tot slot kunt u deze voortent voorzien van dakgootjes en aan de rechter en linkerzijde een uitbouw.

 

Güsto type Fun met vaste erker

Verkrijgbaar in 8 kleur combinaties

Diepte tussen 240 en 350 cm.

 

Güsto type Top

Verkrijgbaar in 8 kleur combinaties

Diepte tussen 240 en 350 cm.

De Güsto Fun en Top voortenten zijn uitgerust met een rondomlopende petluifel en de Fun heeft een vaste erker aan de rechterzijde. Deze tenten zijn verkrijgbaar in een diepte van 240 cm. en uitbreidbaar tot 350 cm. diepte. De voortenten zijn vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoate polyester tussen de 550 en 480 g/m2. De voorwand en de zijwanden kunt u zelf indelen. U kunt kiezen uit: een deurelement met twee verticale ritsen of een deur van helder folie of een rondboogdeur. Voorts kunt u kiezen uit een venster met helderfolie of een venster met half gaas en half helderfolie of een venster geheel van gaas of een veranda venster of een wand venster (geheel van stof) of een keuken venster (bovenste gedeelte van gaas en daaronder een niet doorzichtig stuk doek). Voorts zijn deze tenten verkrijgbaar in 8 kleurstellingen. Standaard zijn deze voortenten uitgerust met een 32 mm. stalen frame. De Fun  en de Top zijn rondom voorzien van raammarkiezen. Stevige 4-seizoenen voortenten, die ook de winter kunnen doorstaan.

 

 

Güsto deeltent type Star 4-seizoenen tent

Voor in het midden of links c.q. rechts ingetrokken

Verkrijgbaar in 8 kleur combinaties

Diepte tussen 240 en 350

 

Güsto deeltent type Part 4-seizoenen tent

Voor in het midden of links c.q. rechts ingetrokken

Verkrijgbaar in 8 kleur combinaties

Diepte tussen 240 en 350

  Links ingetrokken | In midden caravan | Rechts ingetrokken

 

De Güsto Star en Part deeltenten zijn uitgerust met een rondomlopende petluifel en de Star heeft een schuin aflopend dak en de Part heeft een puntdak. De Star en de Part zijn verkrijgbaar als links of rechts ingetrokken deeltenten of in het midden ingetrokken. Deze tenten zijn verkrijgbaar in een diepte van 240 cm. en uitbreidbaar tot 350 cm. diepte. De breedte varieert tussen de 300 cm. en 620 cm. De voortenten zijn vervaardigd van hoogwaardige, aan beide zijden gecoate polyester tussen de 550 en 480 g/m2. De voorwand en de zijwanden kunt u zelf indelen. U kunt kiezen uit: een deurelement met twee verticale ritsen of een deur van helder folie of een rondboogdeur. Voorts kunt u kiezen uit een venster met helderfolie of een venster met half gaas en half helderfolie of een venster geheel van gaas of een veranda venster of een wand venster (geheel van stof) of een keuken venster (bovenste gedeelte van gaas en daaronder een niet doorzichtig stuk doek). Voorts zijn deze tenten verkrijgbaar in 8 kleurstellingen. Standaard zijn deze voortenten uitgerust met een 32 mm. stalen frame. De Star  en de Part zijn rondom voorzien van raammarkiezen. Stevige 4-seizoenen voortenten, die ook de winter kunnen doorstaan.

 

 

Isabella Villa

 

 

De Villa is een bijzonder stabiele en robuuste vrijstaande vaste voortent. Op te bouwen door 2 personen en dankzij het module systeem veel indelingsmogelijkheden. De wanden zijn gemaakt van Isacryl welke ademend is en zeer kleurvast. Het dak is van een zeer sterke tweezijdig gecoate polyester (520gr/m2) waarbij de naden zijn gesealed. Het frame bestaat uit 40x40 aluminiumprofiel met hoekdelen. De achterwand is optioneel afsluitbaar waardoor de tent volledig is af te sluiten. Middels een sluis maakt u weer snel een verbinding met uw caravan. Wel dient u een vlonder te maken van 10cm hoog. Voor stacaravans is de tent aan te passen tot 265cm hoogte. Leverbaar in een breedte van 550 en 650cm bij een diepte van 300cm. Advies verkoop vanaf 7579,- .

 

Herzog Engadin DC

De Herzog Engadin DC is een voordelige vier seizoenen deeltent die geheel op zichzelf staat. De Engadin is uitgerust met een stalen 32 mm. dik frame. De tent is voorts standaard voorzien van een ruim overstekende luifel zowel aan de voor- als zijkanten. Voorts heeft deze tent standaard raammarkiezen en een links of rechts van het midden te plaatsen deur. Verder zitten er in beide zijwanden een grote rondboogdeur en in beide delen een afsluitbaar muskietenvenster met buitenflap. De maten waarin deze deeltent geleverd kan worden zijn:

 • maat 2    -    450 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 3    -    500 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 4    -    550 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 5    -    600 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 

 

Herzog Engadin Plus DC

Een goedkoop alternatief!

 

 

De Herzog Engadin Plus DC is een voordelige vier seizoenen deeltent die geheel op zichzelf staat. De Engadin Plus is uitgerust met verlijmde houten balken. In het dak van deze voortent zitten 7 houten balken van 8 x 6 cm. en de staanders zijn vervaardigd van verlijmde houten balken van 6 x 6 cm. Ook in de petluifel zijn er rondom balken aangebracht. De tent is voorts standaard voorzien van een ruim overstekende luifel zowel aan de voor- als zijkanten. Voorts heeft deze tent standaard raammarkiezen en een links of rechts van het midden te plaatsen deur. Verder zitten er in beide zijwanden een grote rondboogdeur en in beide delen een afsluitbaar muskietenvenster met buitenflap. De maten waarin deze deeltent geleverd kan worden zijn:

 • maat 2    -    450 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 3    -    500 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 4    -    550 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 5    -    600 x 250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 

 

Herzog Ravensburg DC - Waldenburg DC

                               

Op deze foto staat de Ravensburg DC c.q. de Waldenburg DC afgebeeld. Het verschil tussen deze twee tenten is de strepen onder en boven de ramen, alsmede het frame van de voortent. De Ravensburg is uitgerust met een aluminium frame van 40 x 40 mm. en de Waldenburg DC met een verlijmt houten frame van 60 x 60 mm. De tenten zijn beide voorzien van een ruim overstekende luifel zowel aan de voor- als zijkanten. Voorts hebben zij standaard raammarkiezen en een 85 cm. brede deur. Er zijn vele opties voor deze tent te verkrijgen. De maten waarin deze deeltent geleverd kan worden zijn:

 • maat 350    -    350 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 400    -    400 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 450    -    450 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 500    -    500 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 550    -    550 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 600    -    600 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

Voor deze tenten wordt voor gebieden waar regenmatig sneeuw valt een winterpakket aanbevolen. Dit pakket bestaat uit extra liggers en extra verandaliggers.

 

 

Herzog Hohenzollern DC

Bovenstaand treft u de Hohenzollern DC aan. De Hohenzollern DC is uitgerust met een aluminium frame van 40 x 40 mm. of naar  keuze met een verlijmt houten frame van 60 x 60 mm. Deze tent is  voorzien van een ruim overstekende luifel van 40 cm. zowel aan de voor- als zijkanten. Verder heeft deze voortent standaard raammarkiezen en een 85 cm. brede deur. Voorts is deze tent standaard voorzien van een aluminium regengoot en leverbaar in verschillende soorten dessins en kleuren. Er zijn vele opties ten aanzien van deze tent te verkrijgen. De maten waarin deze deeltent geleverd kan worden zijn:

 • maat 350    -    350 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 400    -    400 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 450    -    450 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 500    -    500 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 550    -    550 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 600    -    600 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 650    -    650 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 700    -    700 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

Deze tenten zijn tegen meerprijs verkrijgbaar in een diepte van 300 cm.

 

 

Herzog Schloss Ludwigsburg DC

Op bovenstaande foto staat de Schloss Ludwigsburg DC afgebeeld. Het verschil tussen deze deeltent en de hiervoor afgebeelde deeltenten is het schuine naar de zijkanten aflopende dak. U kunt deze tent bestellen met een aluminium frame van 40 x 40 mm. of een verlijmt houten frame van 60 x 60 mm. (zie afbeeldingen bij foto Ravensburg en Waldenburg). Deze tent is voorzien van een ruim overstekende luifel van 40 cm. zowel aan de voor- als zijkanten. Verder is hij standaard voorzien van raammarkiezen en een 85 cm. brede deur. Voorts is deze tent standaard voorzien van een aluminium regengoot en tegen meerprijs in een andere kleur verkrijgbaar. Er zijn vele opties ten aanzien van deze tent te verkrijgen. De maten waarin deze deeltent geleverd kan worden zijn:

 • maat 400    -    400 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 450    -    450 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 500    -    500 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 550    -    550 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 600    -    600 x 252 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

Deze tenten zijn tegen meerprijs verkrijgbaar in een diepte van 300 cm.

 

 

Herzog Optima DC en Varius DC 240/300

De indeling van deze deeltent/voortent kunt u zelf samenstellen

 

 

De Optima DC en Varius DC zijn twee wintervaste voortenten, die vrijwel in elke samenstelling te verkrijgen zijn. U kunt de Optima als deeltent krijgen in de maten 160/220/260 cm. diep en op iedere gewenste breedte vanaf 200 cm. tot en met 650 cm. Het is ook mogelijk om hem te laten vervaardigen als een links ingetrokken deeltent of een rechts ingetrokken deeltent. Voorts kunt de Varius bestellen, die geheel door de rail wordt ingetrokken, in de maten 800 tot en met 1200 cm. omloop en in diepte variërend van 240/260/280/300 cm. De ramen van beide tenten zijn standaard voorzien van blinderingvensters. De samenstelling van de ramen en deuren in voor- en zijkanten kunt uzelf samenstellen. U kunt deze tenten laten voorzien van een tentklapdeur, stormlussen voor de dakstangen etc. Voorts zijn deze tenten te bestellen in de kleuren Azur (grijs/blauw) en Bordeaux (rood/grijs). De stof is gemaakt van een zware kwaliteit PVC (het dak is vervaardigd van 580 g/m2 en de zijwanden van 500 g/m2). De Optima wordt standaard uitgerust met een rondomlopende petluifel en de Varius met een petluifel aan de voorzijde. Tegen meerprijs kunt u de Varius ook verkrijgen met een rondomlopende petluifel of een spitstoelopende petluifel aan beide zijkanten. Klik op de hierna afgebeelde foto's om de diverse mogelijkheden te bekijken.

Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting

 

 

Herzog ST. Moritz

Voorts heeft Herzog nog de St. Moritz DC eveneens een deeltent met diverse mogelijkheden. U kunt hem als deeltent bestellen of als een links of rechts ingetrokken deeltent. Het doek van deze tent is vervaardigd van een zware 450 g/m2 polyester en heeft standaard een rondomlopende petluifel. De ramen zijn allen afsluitbaar met blinderingvensters en in beide zijramen is een afsluitbaar muskietenvenster aangebracht. De diepte is 220 cm. vanaf breedte 250 tot 400 cm. en vanaf breedte 450 tot 550 is de diepte 250 cm.

 

 

Herzog Residenz DC

U treft hier de Herzog Residenz DC aan. Een hele mooie op zich zelf staande voortent met een wel heel bijzondere vorm. Deze voortent is uitgerust met een erker aan de linkerzijde of aan de rechterzijde (zie tekening onderzijde). De diepte van de voorzijde erker tot achterzijde tent is 380 cm. Het smalle gedeelte vanaf de deur tot de achterzijde is 250 cm. diep. Deze voortent is standaard uitgerust met een verlijmt houten frame van 60 x 60 mm. (zie afbeeldingen bij foto Ravensburg en Waldenburg). Tussen het frame en het dak zitten houten platen zodat u gewoon over het dak kunt lopen. Deze tent is voorzien van een ruim overstekende luifel van 40 cm. zowel aan de voor- als zijkanten en standaard voorzien van een aluminium regenpijp voor de afvoer van het dakwater. Verder is hij standaard voorzien van raammarkiezen en een 85 cm. brede deur. De maten waarin deze deeltent geleverd kan worden zijn:

 • maat 500    -    500 x 380/250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 550    -    550 x 380/250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 600    -    600 x 380/250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 650    -    650 x 380/250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 • maat 700    -    700 x 380/250 cm.    -    dak en wanden PVC 580 g/m2

 

 

 

Wijzigingen in prijs, maat, uitvoering en constructie voorbehouden.